Get Adobe Flash player

Contacta'ns

Inici Què oferim Prepara't pels exàmens

Prepara't pels exàmens


Classes de reforç i suport en l'estudi per les proves de selectivitat, proves d'accés a Grau, proves d'accés a la universitat per majors de 25 anys.

La nostra dilatada experiència docent ens ha demostrat que el mètode d'estudi i una bona preparació prèvia són vitals per aconseguir bons resultats. És per aquest motiu que els nostres alumnes segueixen unes pautes que els permetran afrontar unes proves tant importants amb la màxima seguretat. Així dons, aprofundim en els conceptes més recurrents en cada un dels exàmens mitjançant la realització d'activitats i d'exàmens tipus, amb la mateixa estructura i tipologia de preguntes que la de les proves oficials.

No ens podem oblidar del temps ja que la temporització i organització del temps és vital a l'hora de realitzar un examen. Per això realitzem exàmens temporitzats, per tal que cada alumne aprengui a distribuir-se el temps d'una manera encertada.

Un dels problemes més habituals que pateixen els alumnes en èpoques d'exàmens és el bloqueig. Això provoca no poder fer front adequadament a la pressió que suposa la realització d'unes proves que, en molts casos decideixen bona part del seu futur. Una bona preparació pot no tenir els resultats esperats si els nervis i la responsabilitat impedeixen a l'alumne tenir un bon rendiment el dia de l'examen.

A Educ(àrea)* oferim als nostres alumnes la possibilitat d'aprendre estratègies d'autocontrol per fer front a l'ansietat: tècniques d'estudi, pautes de relaxació, alimentació, descans, etc. Tot això amb la finalitat d'obtenir els millors resultats possibles. Assoleix el teu objectiu!